Fresh Plants

Shop

Over Ons

Over Ons – Freshplants.nl

Wie Zijn Wij?

Welkom bij Freshplants.nl, uw nummer één bron voor alle dingen groen. Freshplants.nl begon als een klein familiebedrijf uit Apeldoorn, met een passie voor planten en duurzaamheid. Ons doel is om de manier waarop mensen denken over, en omgaan met planten te veranderen door het bieden van een breed assortiment aan duurzaam gekweekte planten die gemakkelijk te verzorgen zijn.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig: het verrijken van uw leven door de schoonheid en de voordelen van planten toegankelijk te maken voor iedereen. We geloven dat planten niet alleen uw ruimtes mooier maken, maar ook uw welzijn kunnen verbeteren en bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Bij Freshplants.nl streven we ernaar om deze groene levensstijl haalbaar en genietbaar te maken.

Wat Bieden Wij?

Bij Freshplants.nl bieden we een uitgebreide selectie van binnen- en buitenplanten, van de klassieke favorieten tot zeldzame soorten die elk plantenliefhebber zou bewonderen. Elk van onze planten wordt zorgvuldig geselecteerd en verzorgd door experts voordat ze naar uw deur worden verzonden. We bieden ook gepersonaliseerd advies en zorginstructies om ervoor te zorgen dat uw planten niet alleen overleven maar ook floreren.

Onze Belofte

Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen. We werken samen met lokale kwekerijen en gebruiken verantwoorde verpakkingsmaterialen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ons team zet zich in voor continue verbetering van onze processen en diensten om de impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd de kwaliteit te waarborgen die u verwacht en verdient.

Ontmoet Ons Team

Ons team bestaat uit plantenliefhebbers, tuinbouwkundigen, en klantenservice specialisten die allemaal delen in de missie van Freshplants.nl. We zijn toegewijd, deskundig en enthousiast over het helpen van onze klanten om hun ideale groene ruimte te creëren.

Sluit Je Aan Bij Onze Gemeenschap

Bij Freshplants.nl zijn we meer dan een bedrijf – we zijn een gemeenschap. Volg ons op sociale media en sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van plantenliefhebbers. Ontvang tips, deel je plantenverhalen en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen.