Bestellen

U kunt een product bestellen door het op de productpagina toe te voegen aan de winkelwagen. Hierna kunt u de gekozen producten afrekenen door "Bestelling afronden" te selecteren. Bij vragen over uw bestelling kunt u altijd contact met ons opnemen via via het contactformulier.

Betalen

Na het invoeren van uw gegevens en afleveradres kunt u de bestelling afrekenen via een van de betaalopties: iDeal, Bankoverschrijving, Creditcard (Visa, MasterCard en American Express  - via betaalprovider Mollie.com), Afterpay (achteraf betalen) en Mister Cash (Belgische klanten).

Nadat u betaald heeft wordt uw order verwerkt en verzonden.

Afterpay is een service waarmee het mogelijk is om uw aankoop achteraf te betalen. Met Afterpay betaald u niets voordat u het product daadwerkelijk hebt ontvangen en hebt besloten of u het wilt houden.

Mochten er om wat voor reden dan ook problemen zijn met de verwerking van uw betaling, of als u uw betalingsmethode wilt bijwerken of aanpassen, log dan in op uw account door op Mijn Account te klikken op FreshPlants. Ga aan de hand van uw factuurnummer naar uw bestelling en klik op Nu betalen.

Verzenden

Zodra wij uw order hebben ontvangen en uw betaling hebben verwerkt sturen wij u een bevestigingse-mail, maken we de bestelling voor u klaar en zullen we deze zo snel mogelijk aan u verzenden.
Zodra wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u van ons per e-mail het Track&Trace nummer.

Hier kunt u meer informatie vinden over verzending

Beoordelingen

We horen graag nog van u als de plant heeft ontvangen! We sturen u daarom na enkele dagen een email met de vraag om onze website en service te beoordelen.